Niin se vaaka eilen sairaalalla sanoi, 2,4 kiloa on viikossa pudonnut, JIPII!!! Pieneltähän tuo kuulostaa, mutta eipä sitä viikossa ihan hirveitä pudotuksia voi odottaakaan, ja kahden viikon tulos on jo yli kuusi kiloa, läskit siis karisee aika vauhdilla kuitenkin. Se mun 20 kilon tavoite näyttää nyt ihan realistiselta, ja siitä on hyvä jatkaa kevyemmällä ruokavaliolla elämää, jos ei paino enää putoaisikaan kuurin jälkeen, niin saisin edes pidettyä siinä minne putoaa.. Ja parin-kolmen viikon kuurit on omatoimisesti sallittuja, niillä voin sitten jatkaa jos vielä haluan painoa alaspäin.

 Ryhmä siis kokoontui eilen, meitä oli yhdeksän paikalla, yksi mies oli unohtanut edellisen, mutta kaksi siis puuttui ekan ryhmän kokoonpanosta, lopettaneet kai heti alkuunsa.. Ensi viikolla ei olekkaan ryhmää, vaan soitellaan kurssi-kaverille kuulumisia, aika hauska mielestäni, että on järjestetty noin, saa tiistaina kuitenkin "ryhmän tukea" vaikkei nähdäkkään =D

 Saatiin eilen taas uusia testattavia VLCD-valmisteita, Cambridge-kuurin kaikkia makuja, ja niitä on peräti yhdeksän, vaniljaa,cappucinoa,minttu-suklaata... NAM!! Tästä kuurista ohjaajallamme ei ollut juuri tietoa, mainitsi melkein ohimennen, että tälläinenkin on olemassa. Ekan ryhmän jälkeen siis asiasta kiinnostuneena tutkin netistä ja seuraavana päivänä soitin Cambridgen sivuilla olleeseen numeroon, juttelin ainakin puoli tuntia tämän naisen kanssa, kerroin ryhmästämme, sanoin että kannattaisi lähettää meille näytteitä ja esitteitä, kun on aika iso ryhmä, eikä tietoa tuotteesta meille ole annettu.. sanoin myös muiden valmistajien antaneen maistiais-näytteet, jotta voidaan valita mieleisemme.. puhelun lopuksi annoin ryhmän vetäjän yhteystiedot, jos he haluavat mainostaa tuotettaan meille.. Ja tämän puhelun ansiosta eilen saatiin näytteet =D ja muutenkin vähän enemmän tietoa tuotteesta, ja kun ryhmä on noin pieni, riitti näyte-erästä kaikille väh 18 pussia, eli lähes viikon tarpeet, näitä otetaan vain kolme päivässä. Tänä aamuna olen nyt maistanut ensimmäisen, suklaa-pirtelön, ja se oli lähes taivaallisen hyvää!!! Jos muut maut on puoliksikaan näin hyviä, tilaan loppuajaksi vain ja ainoastaan näitä Cambridge-kuuri tuotteita! Eli kannatti mainostaa, en varmasti olisi "sikaa säkissä" tullut tilanneeksi näitä, viikon pakkaus maksaa kuitenkin 55 euroa, ja jos ei olekkaan oman maun mukaisia, menee nekin rahat hukkaan..

Eilen oli hyvä säkä, että muistin mennä ryhmään, tiesin maanantaina että on maanantai, mutta eilen en ollenkaan ajatellut, että on tiistai ja ryhmä-päivä, kello oli kahden paikkeilla, kun vilkaisin anoppilassa (lenkillä jälleen siellä, kas kummaa...) puhelintani, ja huomasin ti22.9.2009 tekstin ruudussa, siinä tulikin jo vähän kiireen poikasta, ryhmä kokoontuu 16.30-18.. Mutta reippaana tyttönä ehdin hyvin, kerkisin menomatkalla poiketa jopa heittämässä äidilleni perunoita =D Mutta pelästys oli suuri, kun tajusin ryhmän alkuun olevan 2,5 tuntia ja olin kesken lenkkiä anoppilassa!

 Nyt on sitten toinenkin maku maistettu, ihan omaksi kiusakseni otin sienikeiton, sieniähän mä EN syö, kun maistuvat mun suussani niin pahalle =(  Kyllä se taitaa tulla Cambridgen tilaaminen eteen, söin kiltisti koko lautasellisen, en tosin innosta hihkuen, muttei tuo pahaakaan ollut.. jos tykkää sienistä, on varmaankin oikeinkin hyvää. Jos vielä huomisen maistelen eri makuja, vaniljaa odotan innolla, rakastan vaniljaa =) siis sitä aitoa, en niinkään vanilliinia.. Ja sitten perjantaina, viimeistään maanantaina tilaan näitä lisää =D

 Saattoihan keiton hyvälle maistumiseen vaikuttaa sekin, että mulla oli jo nälkä, kävin koiran kanssa taas anoppilassa kävellen, ja venähti reissu hiukan pidemmäksi kuin olin ajatellut, eikä mulla ollut evästä mukana. Yleensä kyllä otan jonkun pussin mukaani, menen sitten minne tahansa, helpompi -jälleen kerran- väistää kiusakuset syödä jotakin muuta, kun on omat eväät matkassa =D

 Oon huomannu, että jaksan jo vähän paremmin kävellä ton noin viiden kilometrin lenkkini, eikä jalkakaan tule IHAN niin kipeäksi, kuin ennen, suuntani on siis parempaan päin, pikkuhiljaa... =D Ja nyt on tullut tälläisiä hetkiä, että tekee jopa mieli lähteä toiselle lenkille samana päivänä -se on ennenkuulumatonta! Ja entiseen aikaan olin aivan poikki jos kävin kävelemässä, nyt saatan alkaa heti tekemään jotakin, kotitöitä tms, energiaa on siis aivan eri tavalla kuin ennen, enkä siitä ole ollenkaan pahoillani =)

 Taidan lähteä vielä pihalle, jos vaikka kävisin viemässä roskiksen, siitäkin tulee jo melkein kilometrin kävely, kun meidän roskis on tuolla tien päässä, ja jos oikein on menohalut päällä, eikä nilkka ala valittamaan, voin jatkaa siitä lenkkini vähän pidemmäksikin, mutta ulos on mentävä!! Saan takan pellitkin juuri laittaa kiinni, niin ei mene lämmöt harakoille ja on kiva tulla kotiin, kun on taas puilla vähän lämmitetty, eikä ole pelkkää patteri/ilmalämpöpumppu lämmintä tuvassa.