Aamu ainakin lähti hyvin käyntiin, nukuin taas pidempään kuin normaalisti, liekö syynä ne neljä-viisi heräämistä, pissahätä taas ajoi akan ylös lämpimästä pedistä monta kertaa =(  Se todettakoon tämän kuurin haitta puoleksi, vessassa saa rampata ihan vähän väliä =( Ja toinen huono juttu on pahan hajuinen hengitys, suukin maistuu kokoajan pahalle,  Anne ei tykkää!! Onneksi xylitol purkka on SALLITTUJEN luettelossa =D =D Ja sitähän kuluu, paaaaaljon. Tämä paha hajukin kerrottiin jo ekassa ryhmässä, jotenkin liittyy kai aineenvaihduntaan?? Vai onko syynä vain nämä tuotteet, mene ja tiedä..

 Kaivelin eilen jo kutimiakin esille -syksy on tainnut tulla.. sehän on ollut meidän perheessä varma syksyn merkki, kun mä alan kutomaan =) Ajattelin näin ekaks tehdä vaan sniikkerit, siis varrettomat villasukat, niitä tykkään pitää melkein kesät talvet, ihanat jalassa!!

 Tänään aion kyllä jo lähteä pikkupikku lenkille, tuskin se kortisoni enää haittaa, onhan piikistä jo kaksi päivää, eilen meinas jo ihan mennä akka sekaisin, kun ei saanut pahemmin liikkua, kävin mä kyllä salaa hakemassa postin kävellen, tuleehan siitäkin jo melkein kilometri edestakaisin, muttei kerrota kenellekkään.. Jännä juttu, mut mitä enemmän olen kotona sisällä, sitä enemmän tekee mieli syödä jotakin, ei nälkä ole, mutta napostella pitäis jotakin, taitaa olla totta sanonta: Vanhoista tavoista on vaikeaa päästä eroon.. Jos ja kun käyn lenkillä tai metsässä, ei sen jälkeen tee niin mieli naposteltavaa, vaikka luulisi että on kuluttanut sen verran energiaa, että pitäisi se sitten korvata syömällä.. Henkimaaliman juttuja ihan selvästi..

Nyt alan suunnitella lenkkiä, ehkä poikkean anoppilassa, sinne on aika sopiva kävelymatka, noin 5 km edestakaisin, ja hih, saa levätä puolivälissä =)