Viikko sitten tiistaina menin siis sairaalalle, hieman jännittyneenä: mitähän siellä tapahtuukaan??

 Ryhmässä oli 11 laihduttajaa, tunnelma oli heti alkuunsa erittäin "lupsakka" , naurua, iloista juttelua ym.. ja ryhmän vetäjä (todella LAIHA nainen) ravintoterapeutti, osoittautui erittäin mukavaksi ihmiseksi, tiukka täti kylläkin, laittoi meidät ruotuun, mutta todella mukava..

 Me saimme paljon tietoa VLCD (erittäin niukka energinen dieetti) tuotteista, ja näytteitä lähes kaikkien valmistajien kaikista makuvaihtoehdoista, ja hyvä niin, sai maistella ennenkuin ostaa, ettei tule vahingossa ostaneeksi jotakin joka ei maistukkaan omasta mielestä hyvälle. Onneksi noiden pussi-eväiden lisäksi saa käyttää haluamansa määrän kaaleja,kurkkua,tomaattia,paprikaa.. eli ns energiattomia vihanneksia, ja juoda pitää -ja paljon!! vettä ym energiattomia juomia kaksi litraa päivässä, ja kun ruuatkin on aika laihoja, arvannet, että vessassa saa juosta vähän väliä, öisinkin =(

 Ja sitten siellä oli se ikävä osuus: punnitus... KÄÄK!! No, nyt on sitten alkupaino kirjoissa ja kansissa, tästä on hyvä lähteä pudottamaan =D

 Mulle varmaan pahinta oli tässä dieetin alussa se, ettei maitoa saa käyttää, tai no, saahan sitä, peräti puoli desiä rasvatonta per päivä, ai hurja!!! Olen sellainen kahvikatti, ja juon tietysti kahvini runsaalla maidolla, joten maidottomuus oli aikasti ikävä juttu!!!! Mutta viikko sitten keskiviikko aamuna päätin, että ei enää maitokahvia, ja päätös on pitänyt. Alkuun join mustan kahvini hampaat irvessä, nyt on jo muutaman päivän maistunut oikein hyvälle, eli kaikkeen tottuu, ja hyvä niin =)

 Ja noi pussikeitot.. Olin todella varautunut, kun aloin viikko sitten maistelemaan, keskiviikko ja torstai söin sekaisin "oikeaa ruokaa" ja laihis-evästä, mutta Nutrilett,Allevo ym toi positiivisen yllätyksen,nehän maistuu hyvälle!!! Ehkä mulla on oikeesti joku napsahtanut päässä, mutta mun mielestä kaikki on olleet hyviä, suolaiset ja makeat, onhan niissä joku parempi ja joku vähemmän, muttei mikään ole ollut varsinaisesti pahaa. Ainoastaan Naturdiet teki huonon vaikutuksen, ja siinäkin rakenne, ei niinkään maku, se oli jotenkin "limaista" ei oikein pudonnut helposti, mutta kyllä nekin join, vaikka vähän otti luonnolle..

Nyt olen perjantaista lähtien sitten syönyt vain ja ainoastaan VLCDn mukaisia ruokia, kaloreita tulee max 800 päivässä, läskiä pitäisi palaa 1,5-2,5 kiloa viikossa tuolla kalori määrällä, ei paha =)

 Keittoja olen jo oppinut tuunailemaan, jotta saan vaihtelua, kyllähän niihin ehtii tämän 12-16 viikon aikana varmasti kyllästymään -ja moneen kertaan.. Keitin pilkottua kaalia, kukkakaalia ja paprikaa, kaikki erillään tietty, ja pakkasin pieniin pusseihin pakkaseen, niitä saa mielen mukaan lisätä keittoihin, yrtit tekee uusia makuja, ja eilen sain Arjalta persiljaa KIITOS ARJA!!! tuli iltakeitosta ihanan makuista, kun laitoin siihen paljon persiljaa =)

 Ja enää en tietenkään syö illalla telkkarin vieressä mitään namia, mulla on aina ja kokoajan jääkaapissa lautasellinen pilkottuja vihanneksia ja kasviksia, kun illalla telkkaa katsoessa iskee mäyssyn tarve, käyn hakemassa valmiit kasvikset ja saan pureskeltavaa, mieli on hyvä, eikä tule lisää kiloja =)

 Eilen oli toinen ryhmän kokoontuminen, kolme meistä yhdestätoista oli poissa, eivätkä olleet ilmoittaneet mitään, eli pahasti näyttää, että lopettivat heti alkuunsa =( No, se yksi nainen ei ollut oikeastaan yllätys-lopettaja, hän kauhistui vallan, kun ekalla kerralla meille kerrottiin alkoholin olevan täysin kielletty!!  Hän ei meinannut uskoa asiaa, ja kysyi useamman kerran, että pitääkö OIKEASTI OLLA KOLME KUUKAUTTA ILMAN VIINAA?? Kaikkia muita tuo hymyilytti, suorastaan nauratti, mutta hänelle se oli erittäin tärkeä asia =( kuulin hänen sanovan,että taidan lopettaa ryhmän, jollei alkoholia saa käyttää ollenkaan. Surullista, että viinan takia hyvin motivoitunut ihminen lopettaa heti alkuunsa laihdutuksen.

 Niin, mitäs vaaka sanoi eilen??? Kyllä tuo dieetti on vähän vaikuttanut, painoa oli pudonnut vajaat neljä kiloa, viikossa. HYVÄ MINÄ!! Tälläinen tulos antaa voimaa jatkaa, vaikka eipä se paino ihan noin nopeasti putoa kuin alussa, mutta jos joka viikko edes vähän putoaa, niin I´m happy =D

 Ja kun ottaa huomioon, että jo kesän aikana olen saanut vähän itseäni kevennettyä, niin hyvällä tiellä ollaan, kunhan jaksan vaan pysyä linjallani, ja nautiskella vain sallittuja ruoka- ja juoma-aineita..