Uskallanko tänne kirjoittaakkaan tämän päivän ruokailusta?? Nokun, mutkun.. olin koko päivän ukkoni kanssa reissussa, olihan mul yks patukka eväänä, muttei sillä koko päivää mennä.. Ja molemmilla oli nälkä... Ja sitten mentiin ravintolaan syömään, ja mäkin söin pihvin, kasviksilla ja salaatilla, ilman maustevoita tai kastiketta, en muistanutkaan enää kuinka hyvää liha on!!! Se oli IHANAA!!!

 Pitkän aikaa mietin asiaa, ravinto-ohjaaja sanoi ekalla tapaamisella, että jos tulee tilanne (juhlat, pikkujoulut tms..) ja seurue menee syömään ravintolaan, on ihan OK ottaa pihvi kasviksilla ja ilman muita tykötarpeita. Mutta niin ei saa tehdä edes joka viikko, mieluummin vain näitä pussi-eväitä. Ja jos syö pihvin, täytyy jättää ainakin kaksi pussia siltä päivää käyttämättä. Eli en tehnyt kovin pahasti, mutta siitäpä tulikin morkkis!! (hyvä niin, ei tuu ihan heti mentyä uudelleen..) Jätän siis kolme pussia tältä päivää käyttämättä, etten vahingossakaan ylitä sitä 800 kcal rajaa. Katsoin Finelistä (loistava paikka, muuten, tarkistaa ravintoarvot ruoka-aineista) ja pihvini teki max 400 kcal, ja se on pahimman mukaan 200g pihville laskettu, pihvini oli 150-180g.

 Vaikka asia oli tavallaan ok, eikä kalorimäärät ylity, ja ruoka oli todella ihanaa, niin jonkinlainen katumus tuli kuitenkin, mietin jo, että pitää lähteä ylipitkälle lenkille tai jotakin.. Eli pääni on aika hyvin sisäistänyt dieetin -ja hyvä niin =D Enkä niin paljon kadu, että jättäisin syömättä, jos tilanne olisi juuri nyt edessä eikä jo tehtynä.

 Taas alkaa viikonlopun vietto, tyttö tuli kotiin, tulet rätisee takassa.. kotoisa tunnelma ja aika hyvä olo morkkiksesta huolimatta, nyt laitan muutaman tuikun palamaan ja otan rennosti, siivota ehtii huomennakin =) ILOISTA VIIKONLOPPUA teille, rakkaat ystävät !!!