Oliha sitä pudotusta tullut kuitenkin 1,9 kg =D Ihan hyvä tulos siis.. Mä ja Mervi ollaan aikalailla saman verran pudotettu, taidetaan olla ihan ykkösiä meidän ryhmässä =) Koko ryhmä on pudottanut jo yli sata kiloa!! Eli yhden ylipainoisen ihmisen verran, aika hienoa!!

 Nyt on sellainen aika, että suurin osa ryhmästä on jo lopettanut/ lopettaa VLCD-pussien käytön, mä aion jatkaa vielä, ainakin pääosin käyttää niitä, jos vähän jotakin muuta siinä sivussa sitten käytänkin =D Suurin osa aloittaa nyt 1200 kalorin dieetin, eli painoa pitäisi lähteä noin 500g viikossa, jotenkin vaan se tuntuu NIIN vähältä, nyt kun on aika hyvin pudonnut, ainakin meikä-akalla.. Olihan siellä nytkin huonojakin tuloksia, yksi oli saanut puolitoista kiloa lisää, mutt hänpä olikin syönyt rasiallisen Julia-konvehteja yhdellä istumalla, viikon aikana syönyt taas hampurilais-aterioita, valmisruokia ym ym, neljä VLCD-pussia koko viikon aikana, muuten ihan mitä vaan on mieli tehnyt, tarvinneeko edes miettiä miksi paino oli noussut... hmm..

 Oon kyllä vähän kahden vaiheilla, pitäiskö sittenkin kokeilla tota 1200 kalorin dieettiä, kun siinä sais syödä mitä vaan... eikä pusseja... Mutta kun toisaalta haluaisin pudottaa vielä ainakin jonkin verran nopeasti painoa, niin pussi-dieetti olis siihen parempi... Valintoja, valintoja.... Tätä täytyy oikein pitkään ja hartaasti miettiä!!!

 Olin sitten tänäänkin metsässä =D Ja kyllä, oli niitä siellä taas... suppiloita... mutta en kovin paljoa saanut, vähän kuitenkin =) Ja raitista ilmaa & liikuntaa reippaasti, sehän siinä on se pääasia, sieniä ei tarvita ens talvea varten yhtään enempää kuin jo on.

 Huomenna mun pitäis mennä auttamaan kälyä muutossa, muuttaa poikansa kanssa pienempään asuntoon, heillä olikin kahdelle ihan turhan iso asunto, jäivät siihen asumaan eron jälkeen, nyt pääsevät sopivampaan asuntoon, ja hyvä niin!!

 Soittelin veljelleni tänään, suunniteltiin vähän äidin synttäri-lahjaa, äidin syntymäpäivä on nyt tulevana sunnuntaina, täyttää jo 70v!! Ja lähtee siskojensa kanssa reissuun, ei ole kuulemma tavattavissa juhlapäivänään =( Eikä aio juhlia muutenkaan ikääntymistään, mutta eipä tiedä äiti, että lapsilla on suunnitelma tuon varalle =D heh hee!!!! Suunniteltiin lahjaa, ja vähän sellaista, että ongin tädiltä tai sedältä tietooni, koska äiti palaa reissultaan -ja silloin hänen kotonaan on kahvit valmiina, täytekakku pöydässä ja me lapsukaiset paikalla lahjan kera =) onneksi mulla ja yhdellä veljellä on äidin asunnon avain =D Muttei mitään sen kummempia juhlia aiota järjestää, jos äiti ei tahdo juhlia, niin ei pakoteta.. mutta kyllä meillä lapsilla on oikeus näyttää äidille, että välitetään ja rakastetaan häntä, eikö olekkin?? Mutta sovittiin jo alustavasti, että pelkkä itse tehty kakku ja kahvit, ei juhlavaatteita tms, ihan pienet onnittelukahveet vain, ettei äiti suutu ;)

 Muutenkin olen alkanut soittelemaan äidille useammin, ja yritän poiketa aina kun olen paikkakunnalla, vaikka ihan nopeastikin... Äiti on nyt vähän sanonut, että on aika yksinäinen, saattaa kuulemma mennä parikin päivää, ettei käytä suutaan kuin syömiseen ja juomiseen.. Eli ei ole niin juttuseuraa.. Täytyy mainita veljillekin tuosta, että äitiä pitää käydä aina moikkaamassa, tai ainakin soitella.. Ja haen taas piakkoin äidin meille pariksi yöksi, meillä on aina aika lystiä, kun äiti on meillä =) Ja hän tulee niin mielellään, joten mikäs siinä, saaadaan molemmat, äiti ja minä, seuraa =D

 Heh!! Piti sitten vieläkin vaihtaa tää blogi-pohja, ei se lehmä ollut mulle niin sopiva.. onkohan tää?? Mä ainakin tykkään tästä todella paljon...

Mutta kellohan on jo taas vaikka kuinka paljon!! Aamulla pitää herätä aikaisin, mul on lääkäriin aika 8.40.. Ja sit menen tosiaan sitä muuttotouhua auttamaan, unta kuuppaan siis jo pikaisesti, jotta jaksan aamulla pirteänä nousta sängystä heti kun kello soi.

Iloisiin jälleen näkemisiin!!!!!