Tänään pääsee taas vaa'alle, tuskin on mikään järisyttävä tulos, tää paino ei enää putoa niinkun alussa, mutta alkuun onkin niin paljon nesteitä ja muuta "löysää" joka poistuu ekana. Mulla vaan alkaa toi innostus ja motivaatio olemaan NIIN hukassa, että pitää oikein vahtia itseään, ettei ihan hulluja tuu syötyä, kaikkee tekis mieli maistella =( Mutta yritän kovasti taistella haluja vastaan, kun kerran oon jo näin pitkälle päässyt.

 Tänään onkin taas ravitsemus-terapeutti pitämässä meille "kerhoa", puhuu VLCDn jälkeisestä ruokailusta... Ihan hyvä jo tässä vaiheessa puhuakin, niin ehtii hyvin sisäistämään ruokavalion muutoksen... ehkä...

 Otin taas eilen vähän viikonlopun löysäilyjä takaisin, kävin eka lenkillä ja sit vielä menin ämpärin kanssa metsään, taas näytti ettei siellä ole mitään kerättävää, mutta löysin kuitenkin pienen määrän kohmeisia/ osin jäisiä suppilovahveroita. Vaikka eipä se saalis mulle ole tärkeintä, vaan metsässä kävely =) Siellä on vaan niin ihanaa käppäillä ja katsella syksyistä metsää, linnut laulaa (vaikka onkin se mp3 soitin päällä, niin kuulen hyvin lintujen ym äänet..) Tuli siinä joku kolme tuntia ulkoiltua, ihan hyvä =) Siihen en ole yhtään kyllästynyt, vaikka muuten tää laihdutus alkaa jo pikkuhiljaa "syödä miestä".

 Toivottavasti vaaka näyttää edes 1,5 kilon pudotusta, sehän on se viikkotavoite tällä kuurilla, sitä 2,5 kiloa en uskalla edes toivoa.. Illalla sen sit näkee..

 Tässä pohjassa onkin tää fontti aika jännä, toivottavasti saatte luettua... Mä kyl toisaalta tykkään tästä blogi-pohjasta, mutt toisaalta saatan vielä kohtapuoliin vaihtaa toiseen, en ole vielä ihan päättänyt.

Taitaapa olla aika taas sanoa Heippa! ja lähteä vaikka tuonne hieman sateisen näköiseen ulkoilmaan =)