Niin... ne Gambridget... eivät ole laktoosittomia, eikä edes vähä-sellaisia.... Harmitus on suuri =( En todellakaan taaskaan älynnyt tarkistaa, no, niissä on ruotsiksi tekstitkin, ettei ihan kauheesti innostanut lukemaan muutakun käyttöohjeen. Tässä olen huomannut pikkuhiljaa vatsani murinasta ja ilmavaivoista, ettei ne ole välttämättä Hyla-tyypeille sopivaisia, Good damn it!!! Eli pitää tehdä valinta, hakeako lisää laktoosi-lääkkeitä apteekista, vai hylätä ajatus näiden käytöstä kuurin loppuun asti, maku näissä on kyllä NIIN hyvä, että taidan piipahtaa siella apoteekin puolella ja sitten tilata näitä lisää, voisinhan käyttää näitä ja sitten jotakin muun valmistajan tuotetta. Täytyy vaan käyttää aina päivä kerrallaan näitä ja toisena päivänä muuta, näissä kun on erilainen päiväannos, on helpompi pitää päivän kalorimäärät kunnossa, jos tekee niin.

 Nyt on ollut muutaman päivän niin ihanat ilmat, että on tullut lenkkeiltyä aivan säännöllisesti joka päivä vähintään se 5km, koipikin sen kestää ihan OK, muttei ehkä sitten paljon pidempää lenkkiä, on se ollut iltaisin kipeähkö =( Ja muutenkin tälläiset syksypäivät ja -illat on ihania, puut vaihtaa väriään, ja luonto muutenkin siirtyy syksyn väreihin, ilma on kirpeähkö, metsä tuoksuu (tavallaan kai mullalle?).. ja iltaisin voi laitta tulet takkaan ja muutaman tuikun palamaan..

 Tyttö tulee taas tänään kotiin, täytyy siis täyttää jälleen jääkaappiakin, mutta nyt ei ollenkaan hirvitä, kun ei mulla ole niitä mielitekoja tullut. Paitsi yksi yö näin unta, jossa toin kaupasta kaikkia herkkuja:sipsiä,karkkia,suklaata.. ja hyvää ruokaakin oli.. Ja sitten ensin maistelin -ja sitten söin ihan hirveät määrät kaikkia herkkuja.. Onneksi se oli vain unta!!! Ehkä alitajunta kertoi, että mieleni tekisi, vaikka ei mun näin hereillä ollessa teekkään mieli, mutta saattaahan se repsahdus piillä tuolla pinnan alla, vaanimassa, odottaen sopivaa hetkeä ;)