Tässä onkin tapahtunut yhtä ja toista viikon kuluessa.. Äidin ylläri-pylläri synttärit, ja vaikka mitä!!

 Ei kyllä tullut kenellekään mieleen, että voisi käydä niinkuin kävi yllätys-juhlien kanssa! Äidiltä meni muisti, ihan totaalisesti, kokonaan hukkui viikonloppu ja maanantai hänen mielestään. Samoin kävi puolitoista vuotta sitten kun veljeni kuoli, nyt äiti yhdisti muistinmenetyksensä siihen, että joku on taas kuollut tai pahasti sairas, meillä oli työtä saada hänet aina uskomaan, että nyt oli iloinen tapahtuma joka sai hänet muistamattomaksi. Eikä hän vielä tänäpäivänäkään muista mitään, voi olla, että hukkui muistista ihan lopullisesti, veljen kuoleman jälkeinen aikakin on häneltä hävinnyt, ei vieläkään muista tapahtumia siltä ajalta.

 Onneksi tätini jäi äidin luokse ma-ti yöksi, hain sitten tiistaina äidin meille, ei häntä yksin voinut jättää... Ei mitään sen vakavampaa ollut kuin tuo muistinmenetys, mutta parempi että hänellä oli seuraa ja joku joka kertoi aina, miksi muisti oli hukassa, hän kun tiesi itse, että muisti on kadoksissa, muttei tiennyt syytä. Torstaina iltapäivällä vein äidin kotiinsa, kunto oli hyvä ja muisti jo, että juhlat vei muistin, ettei enää epäillyt pahaa sattuneen.

 Käytiin eilen sitten äidin kanssa kirpputorilla, hän etsi tonttu-juttuja ja me tytön kanssa ihan muuten vaan kierreltiin etsimättä oikeestaan mitään. Löydettiin tytölle paitoja ja uudet violetit farkut (ihanat!!) ja Soda Stream-limukone, ehjä, kahdella pullolla, hiilihappoa jäljellä ja mukana vielä täysin avaamaton Red Berries limppari-uute.. Hintaa oli peräti 10€, jo se juomauute on 6,90.. ja hiilihappo pullo (kuoret) 10€.. Eli ei ihan kamalan hintainen laite ollut =) Pullot pestiin ja tehtiin heti sitten kotona limuja -hyvää oli.. Ostin lähikaupasta light-colaa pullon, etten juo sitä sokeri-limua... Linjoja kun yritän tuskaisesti vieläkin hoikennella =D

 Vähän on nyt ikävä kyllä pussit jääneet vähemmälle huomiolle, mutten ole kyllä ihan mahdottomasti ahminut muutakaan, äidin juttu ym on saaneet mun huomion vähän muualle kuin ruokavalioon... Mutta nyt on taas elo aika normaaliraiteilla, ja aloitan jälleen tarkemmin seuraamaan syömisiäni!! Pusseja kehiin!!!

 Tyttö oli koko viikon poissa koulusta, ei kylläkään tullut "kunnolla" kipeäksi, mutta on ollut tosi nuhju, lämpö 37 tietämillä.. Ja mulla on nyt ollut kurkku vähän kipeä, päätä särkenyt, lihakset kipeänä... nuhju mikä nuhju.. muttei kuumetta tms.. Eli meillä ei ainakaan vielä ole nöfnöf-tautia...

 Ihana olla, takassa tulet, koti siivottu, vatsa täynnä.. Pyykkiä on iso läjä odottamassa lajittelua, sen kun vielä tänään teen, niin sitten voi laittaa kynttilöihin tulet ja vain olla ja nauttia olostaan =D Lenkillä on jo käyty aamupäivällä, niinkuin joka päivä, sitä en ole unohtanut, vaikka pussit ovatkin olleet ihan rauhassa tuolla pöydällä..

 

Viettäkää oikein ihana pakkas-viikonloppu!!!!

 Ansku