Viikonloppu voikin olla haastava, anoppi ja appiukko saattaa tulla tänne, mies jo vähän alustavasti kyseli, että tulisivatko.... Lantalan tyhjennys on käynnissä, ja appiukko on useamman kerran sanonut tulevansa mielellään auttamaan, kun sen aika on. Saattaahan se olla, että näin talvella heillä käy aika hieman pitkäksi, kun ei ihan kamalasti ole ulkosalla tekemistä, verkot heitillä on vesissä, muttei niitäkään tarvitse ihan jatkuvasti käydä kokemassa =) Ei siis heidän tulo ole mikään haaste, kyllä ovat erittäin tervetulleita, mutta tuo ruokapuoli tässä hieman mietityttää, omalle sakille on helppoa tehdä ruokaa, mutta kun on vieraita talossa, on evästyskin vähän eri juttu... No, otan tän viikonlopun haasteena, pakkohan mun on pystyä pitämään pintani!!!!

 Muutenkin on nyt vähän erilaista kun aiemmin tällä kuurilla, meillä on lomittaja tuolla lypsämässä =) Isäntä liukastui eilen aamunavetan aikaan pihalla ja loukkasi polvensa =(  Ei siis lyönyt sitä jäähän, vaan taittui sivulle päin. Lääkäri määräsi buranaa ja lepoa, käski mennä uudelleen jos pahenee tai tulee turvotusta tms.... Ja kyllähän se koipi näyttääkin olevan kipeä, ukko ei kovin helposti valita tai näytä että sattuu, ja nyt on muutaman kerran ihan sanonut, että sattuu, ja naamasta näkee, kun esim nousee tuolista, että kirpaisee aika lailla  Mä siis teen muita töitä ja lomittaja lypsää, onhan tää mulle aika ihanaa vaihtelua, kun ei tarvii kyykkiä lehmien välissä =)

Tänään näyttää ilma yhtä ihanalta kuin eilen, taidanpa ottaa ja aloittaa siivoamisen, piiitkästä aikaa, josko saisin keittiön ikkunat pestyä, ett voisin laittaa talviverhojen tilalle keväisemmät???? ans kattoo ny, kuinka ämmän käy.. ny kuitenkin ekaks meen laittaan aamukahvi/tee pöydän valmiiks, lomittaja tulee kohta teelle =)